Akció!

Savage Gear 3D Line Thru Trout 25cm 180g Golden albino műcsali

3,990 Ft

3D TROUT LINE THRU SWIMBAIT 3D Trout Line Thru swimbait ? egy valódi pisztráng szuper részletes 3D szkennelésével készült! Az innovatív, csalin átfutó zsinóros rendszer lehetővé teszi, hogy a horgot akár a csali hasán, akár a hátán is elhelyezzük, attól függően, hogyan szeretnénk horgászni. Amikor a hal megtámadja a csalit és megakasztjuk, a gumitest felcsúszik a zsinóron, a haltól eltávolodik.

Elfogyott

Leírás

3D TROUT LINE THRU SWIMBAIT 3D Trout Line Thru swimbait ? egy valódi pisztráng szuper részletes 3D szkennelésével készült! Az innovatív, csalin átfutó zsinóros rendszer lehetővé teszi, hogy a horgot akár a csali hasán, akár a hátán is elhelyezzük, attól függően, hogyan szeretnénk horgászni. Amikor a hal megtámadja a csalit és megakasztjuk, a gumitest felcsúszik a zsinóron, a haltól eltávolodik ? így a hal nem tudja a műcsali súlyát használni ahhoz, hogy azt kirázza a szájából! A hal mozgása annyira hasonlít a valódira, amennyire csak azt el lehet képzelni ? gyakorlatilag úgy úszik, mint egy igazi pisztráng és a legrafináltabb csukát is támadásra ingerli! 3 méretben, 15 cm, 20 cm és 30 cm, lassan süllyedő és mérsékelten süllyedő kivitelben. Két modell kapható, a lassan süllyedő (SS) változatnál a zsinór a hal száján keresztül fut, a sekélyen való csalivezetés érdekében, a mérsékelten süllyedő (MS) változatnál a zsinór a homlokon keresztül fut, így a csali mélyebben úszik, így egészen a csónakig mélyen vezethető! Mindkét változat süllyedés közben vízszintes egyensúlyi helyzetben marad! ? Y-alakú zsinórvezető rendszer ? a horog a hasi és a háti oldalon is elhelyezhető ? Szuper élethű 3D részletek ? Egyedi dupla tüskével ellátott segédhorog a 20 és 30 cm-es változa- toknál ? Hálószövettel megerősített test ? EU verzió 49 szálas drótelőkével és a hasi részen elhelyezett hor- gokkal készre szerelve ? Horogbeakasztó nyílás a háton és a hason ? Versenyszintű horgokkal szerelve

További információk

Hossz (cm)

25

Márkák

Savage Gear

Súly

180gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Line Thru Trout 25cm 180g Golden albino műcsali” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .