Savage Gear 3D Line Thru Roach bodorkautánzat SS (lassan süllyedő) – Rudd

A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. Híres Line Thru rendszerünket továbbfejlesztettük, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A bodorka az európai ragadozó halak legtöbb fajának az egyik legfontosabb tápláléka. Részletesen tanulmányoztuk a bodorka küllemét, viselkedését és mozgását, hogy olyan műcsali sorozatot alkossunk, amely agresszív kapásra készteti a ragadozó halakat spider solitär gratis herunterladen! A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. Híres Line Thru rendszerünket továbbfejlesztettük, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással powerpoint template free download. Az új Little Line Thru módosító adapter egy remek újítás és a segítségével könnyedén átalakítható a műcsali két hármas horgos rendszerré zeichnungen zum herunterladen. A műcsali magas oldalprofilú testének köszönhetően hihetetlen kígyózó mozgással úszik a bodorkautánzat, megállítva keresztbe áll és oldalra siklik, őrületbe kergeti a csukákat adobe photoshop cs5 download deutsch kostenlos! A lassan süllyedő (SS) változatnak a száján keresztül fut az előke, és nagyon lassan süllyed. A botspicc pöccintéseivel, húzásaival nagyon csábító kitérésekre késztethető google play download pc. A közepesen süllyedő (MS) bodorka mélyebben vezethető, széles S alakban kígyózik, sok vizet fog, vonzza a kapitális egyedeket!

Többször használható védő buborékcsomagolás, ultra hegyes Savage Gear Y-Treble hármashorgok (1-es méretű a 18 cm-esen, 2/0-ás méretű a 25 cm-esen sims 3 horse accessories for free.

 

Szállítási idő: néhány nap.

További információk

Hossz (cm)

18, 25

Márkák

Savage Gear

Súly

200g, 80g

Színek

Rudd

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Line Thru Roach bodorkautánzat SS (lassan süllyedő) – Rudd” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .