Savage Gear 3D Line Thru Roach bodorkautánzat MS (közepesen süllyedő) – Bream

A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. Híres Line Thru rendszerünket továbbfejlesztettük, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A bodorka az európai ragadozó halak legtöbb fajának az egyik legfontosabb tápláléka. Részletesen tanulmányoztuk a bodorka küllemét, viselkedését és mozgását, hogy olyan műcsali sorozatot alkossunk, amely agresszív kapásra készteti a ragadozó halakat weihnachtsvideo für whatsapp herunterladen! A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. Híres Line Thru rendszerünket továbbfejlesztettük, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással die sims free play herunterladen. Az új Little Line Thru módosító adapter egy remek újítás és a segítségével könnyedén átalakítható a műcsali két hármas horgos rendszerré herunterladen. A műcsali magas oldalprofilú testének köszönhetően hihetetlen kígyózó mozgással úszik a bodorkautánzat, megállítva keresztbe áll és oldalra siklik, őrületbe kergeti a csukákat youtube video in full hd downloaden! A lassan süllyedő (SS) változatnak a száján keresztül fut az előke, és nagyon lassan süllyed. A botspicc pöccintéseivel, húzásaival nagyon csábító kitérésekre késztethető gmx mail attachments. A közepesen süllyedő (MS) bodorka mélyebben vezethető, széles S alakban kígyózik, sok vizet fog, vonzza a kapitális egyedeket!

Többször használható védő buborékcsomagolás, ultra hegyes Savage Gear Y-Treble hármashorgok (1-es méretű a 18 cm-esen, 2/0-ás méretű a 25 cm-esen gimp herunterladen für mac.

 

 

További információk

Hossz (cm)

18, 25

Márkák

Savage Gear

Súly

216g, 86g

Színek

Bream

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Line Thru Roach bodorkautánzat MS (közepesen süllyedő) – Bream” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .