Salmo Sting 6F (T) wobbler

2,590 Ft

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat. Továbbá a csörgő verzió remekül funkcionál olyan kondíciók között is, amikor a víz átlátszósága nem megfelelő.

Elfogyott

Cikkszám: s6ft Kategóriák: ,

Leírás

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat download tiktok apk. Továbbá a csörgő verzió remekül funkcionál olyan kondíciók között is, amikor a víz átlátszósága nem megfelelő. Másrészről ez az egyetlen Salmo féleség, mely kapható “suspending” azaz lebegő változatban youtube video smartphone. Ennek nagy előnye, hogy húzás közben megállítva abban a magasságban marad, ahol épp járt, nem emelkedik, mint egy “floating”, és nem is süllyed, ahogy a “sinking” modellek anno 1602 online kaufen downloaden. Sokkal több játékot, fantáziát enged a horgásznak.

 

Halfajok: balin, süllő, csuka, pisztráng

 

Speciális helyek, szituációk: Akadós folyószakaszokra, gyors agresszív dobások fekszenek neki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salmo Sting 6F (T) wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .