Salmo Skinner RGS wobbler

2,390 Ft

Ritka az olyan felszíni wobbler, amely jerkbaitként és twitchbaitként is használható. A Skinnerrel változatosan, ötvözve használhatod az előző két technikát és a hagyományos wobblervezetést ? csalid ez által még hatékonyabbá válik.

Elfogyott

Cikkszám: 84371-167 Kategóriák: , ,

Leírás

Ritka az olyan felszíni wobbler, amely jerkbaitként és twitchbaitként is használható. A Skinnerrel változatosan, ötvözve használhatod az előző két technikát és a hagyományos wobblervezetést simpleclub app herunterladen? csalid ez által még hatékonyabbá válik. A Skinner akciója lassú vezetés mellett is kiváló, de ezt a fajta mozgást twicheléssel is elérheted time online. Vezesd egyenletes sebességgel, miközben folyamatosan, ütemesen rövideket húzol a csalin, majd néha ezt szakítsd meg egy-egy olyan hosszú rántással, amit csak kibír a botod wo roms herunterladen. Ilyenkor a csali jobbra, balra ugrándozik. Ennek a mozgásnak a ragadozók nem tudnak ellenállni, és féktelenül rontanak a csalidra.

 

Cikkszám Típus Változat Méret Súly Horogméret Merülési szint (m) Szín
84371-167 SK10F Úszó 10 cm 15 g No family sharing apps. 4 0,5 m RGS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salmo Skinner RGS wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .