Salmo Hornet 6S HGS harcsás wobbler (Holo Grey shiner)

4,590 Ft

A Hornet-9 magyar horgászok közreműködésével, 3 év fejlesztés és tesztelés eredményeként született. Elsősorban a harcsa eredményes horgászatához tervezték, ami formájában, masszív konstrukciójában, az extra erős kulcskarikákban és a minőségi horgokban is megmutatkozik.

Elfogyott

Cikkszám: ht_060_fhgs-1 Kategóriák: ,

Leírás

A Hornet-9 magyar horgászok közreműködésével, 3 év fejlesztés és tesztelés eredményeként született. Elsősorban a harcsa eredményes horgászatához tervezték, ami formájában, masszív konstrukciójában, az extra erős kulcskarikákban és a minőségi horgokban is megmutatkozik. Erőteljes, agresszív mozgása a kisméretű Hornethez hasonló, a botspiccel kiválóan érezhető. minden rezdülése Folyóvízen használva, a folyással szemben egyenletes sebességgel vezetve, gyorsan eléri és tartja az 5 méteres mélységet. Állóvízen nagyon hatásos, ha időről időre megállítjuk. A wobbler ilyenkor lassan a felszínre emelkedik, ami nagyon agresszív és látványos kapásokat eredményezhet.

Név: Hornet 6

Méret: 6 cm / 14 g

Típus: Süllyedő

Merülés: 3 m; 4 m (vontatva)

Színek: HGS

További információk

Márkák

Salmo

Hossz (cm)

6

Súly

14gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salmo Hornet 6S HGS harcsás wobbler (Holo Grey shiner)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .