Salmo Giant Chubby RR wobbler

4,500 Ft

A (léki) süllőhorgászok életét szinte átformáló, gyorsan népszerűvé váló Chubby Darter nagy testvére, a Giant is nagyon jó fogadtatásra talált. Akik már ismerték a Salmo kisebb vertikális wobblereit és szerettek volna hasonló módszerrel még nagyobb halakat fogni, mind kipróbálták a 14 cm-es, 92 g-os változatot.

Készleten

Cikkszám: 84634-530 Kategóriák: ,

Leírás

A (léki) süllőhorgászok életét szinte átformáló, gyorsan népszerűvé váló Chubby Darter nagy testvére, a Giant is nagyon jó fogadtatásra talált. Akik már ismerték a Salmo kisebb vertikális wobblereit és szerettek volna hasonló módszerrel még nagyobb halakat fogni, mind kipróbálták a 14 cm-es, 92 g-os változatot. Eddig főként a csukák kifogásának terén sikerült vele jó eredményeket felmutatni.

Mozgatásának módja megegyezik a kisebb típusokéval, de itt az erőteljesebb, agresszív és inkább méteres húzások vezetnek jó eredményre. A wobbler jelentékeny oldalirányú kitéréseket produkál, süllyedés közbeni veretése erőteljes. Érdekes módon remek sleppelő műcsali. Olyan helyzetekben is beválik, mikor más, akár kifejezetten trollinghoz fejlesztett típusokkal csak kínlódik a horgász. A Giant Chubby egyetlen méretben készül.

Célhalak: csuka, süllő, harcsa.

Speciális helyek, szituációk: állóvízi horgászatra javasolt, lékből, csónakból, meredek partfalak mentén.

 

 

Cikkszám Típus Változat Méret Súly Horogméret Merülési szint (m) Szín
84634-530 GC14 Süllyedő 14 cm 92 g No. 4/0 variálható RR

További információk

Márkák

Salmo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salmo Giant Chubby RR wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .