Ryobi – Zauber match elsőfékes orsó

A Ryobi név fogalom a horgászok körében. A komoly hagyományokkal rendelkező cég Zauber Match orsójának minden eleme a legendás cég munkáját dicséri.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Ryobi név fogalom a horgászok körében. A komoly hagyományokkal rendelkező cég Zauber Match orsójának minden eleme a legendás cég munkáját dicséri. A precíz illesztésekkel szerelt meghajtás és a kétsebességű oszcillációs (Warmshaft) tengelyemelő egyenletes zsinórcsévélést biztosít. A letapadástól mentes óriáslamellás első fék rendszer, és az erős felkapó kar eredményesebbé teszi a kapitális példányok fárasztását. Az orsó hajtókarja gyorszáras, egyetlen mozdulattal lecsukhatjuk, így biztonsággal tárolhatjuk. Az orsó 8+1 db csapágyat rejt magában, melytől futása sima kiegyensúlyozott. Az orsóhoz két fém tartalék dob jár, így tetszőlegesen váltogathatjuk a zsinórunk átmérőjét.

 

 

A könnyített fémháznak köszönhetően ki súly, elegáns kompakt megjelenés és hosszú élettartam jellemzi. A különleges gyártási technológiával megmunkált, igényesen legyártott fém házba kifogástalan futást biztosító, megbízható meghajtás került.
Az orsóra kis súlyú, mégis strapabíró, könnyített match fém dob került. A népszerű ? elsősorban a match orsókra jellemző ? profilú sekély dobnak köszönhetően még kis átmérőjű zsinórból sem szükséges több száz métert venni az orsó feltöltéséhez. A kopásálló felületkezelt perem a dobot és a zsinórt is védi. Az orsó értékét két darab fém match pótdob növeli, mely gyors zsinórcserét tesz lehetővé a horgászat közben.
Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

További információk

Méret

40

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ryobi – Zauber match elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..