0
Your Cart

A robosztus hajtómű és az erősített tengely hangsúlyozza az Ecusima Big Cat magabiztosságát a legnagyobb ragadozókkal szemben, megoldást kínálva a harcsahorgászok maximális igényeinek.

A legnagyobb terhelésnek is tökéletesen ellenáll, ebben támogatja a Ryobi carbon fékrendszer ereje és stabilitása, mely kiemelkedően sima futású a kategóriájában, mégis erőteljességet sugall és szükségszerűen finoman hangolható. Fékrendszere további tömítésekkel lett kiegészítve, így a vízállóság is garantált.

Specifikációk:
– 5 csapágyas rendszer: 4 rozsdamentes acél golyóscsapágy + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
– CNC alumínium dob
– Vízálló és porálló szénfék
– Végtelen visszaforgásgátló
– Elasztikus, jó fogású hajtókar
– CNC esztergált hajtókar


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
5. ELSŐFÉK (óriás lamellás) A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.
Márkák

Ryobi

Csapágyak (db)

6+1

Méret

3000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ryobi Ecusima Big Cat 6500 harcsázó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ryobi Ecusima Big Cat 6500 harcsazo orso
Ryobi Ecusima Big Cat 6500 harcsázó orsó

32,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×