Reuben Heaton – Specimen hunter classic analóg mérleg

49,900 Ft

A Reuben Heaton 2014-ben debütált újdonsága a Specimen Hunter Classic, amely az eredeti és a legelső mérleg alapján gyártott új modellje. A ?retro? mérleg minden tulajdonsága 100%-ban megegyezik az egykoron világszenzációnak számító, több mint 20 évvel ezelőtt készített originál típussal.

Cikkszám: RH4060 TP100SC Kategóriák: ,

Leírás

A Reuben Heaton 2014-ben debütált újdonsága a Specimen Hunter Classic, amely az eredeti és a legelső mérleg alapján gyártott új modellje. A ?retro powerpoint download mac kostenlos? mérleg minden tulajdonsága 100%-ban megegyezik az egykoron világszenzációnak számító, több mint 20 évvel ezelőtt készített originál típussal outlook mails nicht herunterladen. A minden körülmény között megbízható és maximális teljesítményt nyújtó mérleget kizárólag specialistáknak tervezték, kompromisszumok nélkül england hand db free font.

 

Az erős és robusztus mérleg nagyméretű, könnyen olvasható számlappal, törhetetlen, ütésálló polikarbonát testtel és lencsével rendelkezik geschenkgutscheine zumen. A mérleg részét képezi a rozsdamentes acélból készített, erős és strapabíró akasztó és a horog is. Tárazható funkcióval is ellátták, amely a felső részén található nagyméretű, fekete színű műanyag állítócsavar segítségével valósítható meg download free office package. Fekete alapon, sárga (lb) és fehér (oz) számokkal kerül forgalomba. Az igényes kialakítású mérőeszköz számlapján a cég tradicionális emblémája, valamint egy ponty és egy csuka ábrája is helyet kapott Download tanki online for free. Teljes túlterhelés elleni védelemmel látták el.

 

Különlegességét képezi, hogy a korrózióálló belső alkatrészeit kézzel szerelik össze mac sierra. Ezzel a mérleg típussal a Reuben Heaton család végleg lerótta tiszteletét az ősök előtt. Kizárólag Imperial verzióban érhető el, amely lb-ban és oz mértékegységben mutatja a mért értéket photoshop cs2 full version for free!

 

RH4060 TP100SC 60lb 1oz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reuben Heaton – Specimen hunter classic analóg mérleg” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .