Rapture Dancer Frog 45mm 7g gumibéka (Mud)

1,990 Ft

Gumiból készült tökéletes békautánzat, üreges testtel. Valósághű látványa és mozgása valóban hatékony a vízfelszini horgászat során. A szilikonból készült “lábak” nagyszerű imitációk, másrészt az élethű mozgást teszik még tökéletesebbé.

Készleten

Cikkszám: 187-10-050 Kategóriák: , ,

Leírás

Gumiból készült tökéletes békautánzat, üreges testtel. Valósághű látványa és mozgása valóban hatékony a vízfelszini horgászat során whatsapp dark mode android. A szilikonból készült “lábak” nagyszerű imitációk, másrészt az élethű mozgást teszik még tökéletesebbé.

 

A nagy teherbírású, kémiailag élezett horgok kiváló pozíciója megakadályozza az elakadást a legsűrűbb vizinövények közti használat során, ezen  felül a leghevesebb kirohanásokat  is állja még a hinaras területeken is mp3 converter deutsch kostenlos downloaden. A kimagasló hatás édekében a Rapture béka fejlesztői azonban nem elégedtek meg csak a látvánnyal. A kapásra ingerlő  csörgő hangot is rejtettek a béka hasába herunterladen. Természetesen ez eltávolítható, ezzel növelve az esetlegesen nagyobb felhajtóerőt és a felszíni láthatóságot. Mivel zárható a béka “gyomra” akár vizzel is feltölthető ami a távolabbi célok elérhetőségét teszi lehetővé anélkül, hogy a Rapture Dancer Frog mozgása nagyban megváltozna anwb motor theorie cd.

 

A piacon fellelhető legkisebb, 45 mm-es(7 gr) méreten felül 55mm (14 gr) és 65 mm (16gr) hosszban rendelhető. Bevontatásnál a “stop & go ” módszer a legfogósabb netflix app auf mac herunterladen.

 

Leginkább csuka, feketesügér, a nagyobb méretű béka akár harcsa pergetésre is hatékony.

További információk

Márkák

Rapture

Hossz (cm)

4,5

Súly

7gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapture Dancer Frog 45mm 7g gumibéka (Mud)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .