Repala Rattlin Minnow Spoon 8 – (RMSR08 FLP) műcsali

2,430 Ft

A korábbról mát jól ismert Minnow Spoon-t most tovább fejlesztették és itt az új Rattlin Minnow Spoon. Egy támolygó wobbler védett horoggal a vízinövényekkel benőtt vízterületekre ám mostantól egyedi belső csörgéssel, mellyel tovább ingerli a ragadozó halakat.

Elfogyott

Cikkszám: RMSR08 FLP Kategóriák: ,

Leírás

A Rapala cég 1998-as katalógusában tíz év kemény fejlesztőmunkájának gyümölcseként említi a Minnow Spoon-t, ennek továbbfejlesztett 2014-es változata a Rattlin’ Minnow Spoon excel übungen zum downloaden.
A Rapala az extrém körülményekre is megalkotta az ideális csalit azzal, hogy ötvözte a wobblerek és támolygó villantók előnyeit. A korábbról mát jól ismert Minnow Spoon-t most tovább fejlesztették és itt az új Rattlin Minnow Spoon flickr photos iphone. Egy támolygó wobbler védett horoggal a vízinövényekkel benőtt vízterületekre ám mostantól egyedi belső csörgéssel, mellyel tovább ingerli a ragadozó halakat amazon video filme herunterladen pc. A Blue Fox villantók alapja az a szabadalom, mely a körforgó villantók speciális test kialakításán alapul. Ez a bronz harang és a recézett fémtengely annak idején újdonságként került be a köztudatba windows movie maker kostenlos herunterladen. A ma már a csak Vibrax-ként nevezett körforgók a mai napig verhetetlenek a ragadozóhalak horgászatában.

Közkedvelt, és világszerte bizonyított Rapala csali bilder orchideen kostenlosen.

 

8 cm, 16 g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Repala Rattlin Minnow Spoon 8 – (RMSR08 FLP) műcsali” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .