Rapala X-Rap Shad XRS08 (CLN) wobbler

1,990 Ft

A Rapala ebben a wobblerben átadja az X-Rap erőt a klasszikus Shallow Shad Rap formának. Ez az úszó wobbler minden X-Rap tulajdonsággal rendelkezik. Beépített távdobó mechanizmusa és profilja is azt szolgálja, hogy akár még széllel szemben is könnyen el lehessen dobni.

Elfogyott

Cikkszám: xrs08cln Kategóriák: ,

Leírás

A Rapala ebben a wobblerben átadja az X-Rap erőt a klasszikus Shallow Shad Rap formának. Ez az úszó wobbler minden X-Rap tulajdonsággal rendelkezik Download pc games for vista for free. Beépített távdobó mechanizmusa és profilja is azt szolgálja, hogy akár még széllel szemben is könnyen el lehessen dobni. A pikkely minta az élő csalit utánozza a legapróbb részletekig fortnite downloaden. A belső csörgő rendszerével további vonzó hatást, míg 3D holografikus szemei az élő csali tökéletes illúzióját keltik. A hátsó horgán lévő farok teljesen életszerűvé teszi, melynek a halak nem tudnak ellenállni sven das schaf kostenlos downloaden vollversion. Fekete nikkel VMC Pyramid Point horgokkal van szerelve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapala X-Rap Shad XRS08 (CLN) wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .