Rapala Minnow Spoon RMS06 (CCHF) wobbler

1,990 Ft

A Rapala cég 1998-as katalógusában tíz év kemény fejlesztőmunkájának gyümölcseként említi a Minnow Spoon-t. A Rapala Minnow Spoon (RMS) valóban különös csali, mert klasszikus értelemben sem villantó (bár ehhez áll a legközelebb), sem pilker, és még kevésbé wobbler.

Elfogyott

Cikkszám: rms06cchf Kategóriák: ,

Leírás

A Rapala cég 1998-as katalógusában tíz év kemény fejlesztőmunkájának gyümölcseként említi a Minnow Spoon-t. A Rapala Minnow Spoon (RMS) valóban különös csali, mert klasszikus értelemben sem villantó (bár ehhez áll a legközelebb), sem pilker, és még kevésbé wobbler films downloaden yelo play. A közhiedelemmel szemben a teste sem üreges. Tömör műanyagból áll, feji részén egy speciális alakú ólombetéttel, így a kifejezetten nagy dobástáv mellett ?légiesen filmsen netflix ipad? vezethető marad. Megjelenése és akciója leginkább a támolygó kanalakra hajaz (ezért is a ?spoon? elnevezés).

 
A test műanyagában végigfut a horogszem drótja, hogy a rendkívül erős szájú halak (akár tengeri fajok) ellen is bírja a strapát herunterladen. Kívülről egy újabb, fehér alapszínű műanyag köpeny védi, mely relatíve jól tartja a festést és fényezést.

 
Felülete a csukafogaknak is igen jól ellenáll, és a test műanyaga gyakorlatilag örökéltűnek tekinthető ezzel a hallal szemben geogebra 3d herunterladen. A védett horgos RMS tömegközéppontja a nagyméretű, egyágú horog és a védettségéül szolgáló, kiálló rézszál hatására némileg eltolódik, ráadásul a mereven egybeépített horogszerkezet alapból is tompítja a támolygó mozgást download lucky block.

 
Az RMS-nek intenzíven hat pusztán a passzív bevontatása, főként a nagyobb csukák esetében. Sokan ?túlkormányozzák?, fölöslegesen sok cikk-cakkal vezetik, és inkább gyanakvást ébresztenek a ragadózóban a természetellenességgel all foto's download icloud. Figyelemre méltó, hogy az RMS-sel fogott nagy csukák java egyenletes bevontatásra vág oda.

 

Közkedvelt, és világszerte bizonyított Rapala csali og youtube downloaden.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapala Minnow Spoon RMS06 (CCHF) wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .