Prologic C.O.M rade ultrakönnyű pontyozó botok (270cm 3,5lb)

21,990 Ft

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek, melyek kifejezetten a kisebb méretű vizeken nem kifejezetten extra nagy méretű halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk.

Leírás

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek, melyek kifejezetten a kisebb méretű vizeken nem kifejezetten extra nagy méretű halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk sims gratis downloaden origin. Nem mindenki teheti meg, hogy napokat, vagy akár heteket töltsön el a vízparton egyhuzamban várva a nagy fogást, így egyre népszerűbbek a kis méretű horgászvizek, melyek közepes méretű halakban gazdagok samsung themes. Ennek a két tényezőnek együtthatójaként fejlesztettünk egy olyan botcsaládot, amely eme igényeket 100%-osan kielégíti. Így a végeredmény egy Ultra Könnyű pontyozó bot lett, aminek az akciója, hossza és érzékenysége tökéletes élményt ad a kisebb testű halak fárasztása esetén is bus simulator 2012 kostenlos downloaden vollversion.

 

A gyakorlati példák azt mutatták, hogy a botnak a tesztek során a számos 20 kg feletti ponty szákba terelése sem okozott problémát citrix files. A horgászt gyönyörű és feledhetetlen élményekkel gazdagíthatják egy-egy ilyen extrém esetben.

 

– Elérhető 270cm 3,5lbs

– Anyaga: 30T High Modulus karbon

– Parabola akciójú bottest

– SIC gyűrűk

– Megerősített terepszínű botnyél, EVA orsótartó

– Fém botvég

 

 

További információk

Márkák

Prologic

Hossz (cm)

270

Tagok száma (db)

2

Dobósúly (gramm)

3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prologic C.O.M rade ultrakönnyű pontyozó botok (270cm 3,5lb)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .