Prologic C.O.M rade ultrakönnyű pontyozó botok (300cm 2,75lb)

21,990 Ft

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek, melyek kifejezetten a kisebb méretű vizeken nem kifejezetten extra nagy méretű halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk.

Elfogyott

Leírás

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek, melyek kifejezetten a kisebb méretű vizeken nem kifejezetten extra nagy méretű halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk kostenlos powerpoint downloaden vollversion. Nem mindenki teheti meg, hogy napokat, vagy akár heteket töltsön el a vízparton egyhuzamban várva a nagy fogást, így egyre népszerűbbek a kis méretű horgászvizek, melyek közepes méretű halakban gazdagok sims 3 animal objects download. Ennek a két tényezőnek együtthatójaként fejlesztettünk egy olyan botcsaládot, amely eme igényeket 100%-osan kielégíti. Így a végeredmény egy Ultra Könnyű pontyozó bot lett, aminek az akciója, hossza és érzékenysége tökéletes élményt ad a kisebb testű halak fárasztása esetén is games download macbook.

A gyakorlati példák azt mutatták, hogy a botnak a tesztek során a számos 20 kg feletti ponty szákba terelése sem okozott problémát antivirus program for free. A horgászt gyönyörű és feledhetetlen élményekkel gazdagíthatják egy-egy ilyen extrém esetben.

– Elérhető 300cm 2,75lbs

– Anyaga: 30T High Modulus karbon

– Parabola akciójú bottest

– SIC gyűrűk

– Megerősített terepszínű botnyél, EVA orsótartó

– Fém botvég

További információk

Márkák

Prologic

Hossz (cm)

300

Tagok száma (db)

2

Dobósúly (gramm)

2,75lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prologic C.O.M rade ultrakönnyű pontyozó botok (300cm 2,75lb)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .