Predator-Z Drop Shot pergető bot

A Predator-Z Drop Shot pergető bot megjelenésével, kiváló minőségével, és nem utolsó sorban kedvező árával hívja fel magára a figyelmet.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Predator-Z Drop Shot pergető bot megjelenésével, kiváló minőségével, és nem utolsó sorban kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. A bot a modern műcsalis horgászat egyik tökéletes fegyvere. Könnyű, karcsú, és rendkívül érzékeny, amely mellé megfelelő gerincesség is párosul.
Ezek a drop shot horgászbotok két méretben, és ennek megfelelően kétféle dobósúlyban kerülnek forgalomba, melyek közül az egyik a Light, míg a másik az Ultra Light nevet kapta.
A Light bot 2,2 m, 15-45 g dobósúllyal rendelkezik. Ezt a botot, ha a drop shot technikát nézzük, akkor azokon a helyeken érdemes alkalmazni, ahol nehezebb ólmok szükségesek ahhoz, hogy kellő pozícióban tudjuk tartani, mozgatni szerelékünket. A hagyományos pergetés esetén is tökéletes választás lehet a nagyobb wobblerek, nehezebb gumihalak, körforgók vezetésére.
Az Ultra Ligh pálca 2,1 m, 3-20 g dobósúllyal rendelkezik, ebből következik, hogy a kisebb wobblerek, és Jig fejek vezetésére alkalmas, de akár a 15 g súlyú drop shot ólommal ellátott szereléket is tökéletesen tudja majd életre kelteni. A bot rendkívül érzékeny, ezáltal a legfinomabb kapásokat is tökéletesen érzékelhetjük.

További információk

Típus

Ultra Light, Light

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Predator-Z Drop Shot pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .