0
Your Cart

A Spectra szálak rendelkeznek a legkiválóbb erő-tömeg aránnyal az összes elemi szál közül. Ez a szívós anyag teszi 15-ször erősebbé az acélnál, tartósabbá a poliészternél és ez kölcsönöz neki 40%-kal nagyobb erőt az aramid szálakénál.

KIVÁLÓ ZSINÓRKEZELÉS

-A zsinór nem ugrik le a dobról

-Kevesebb vizet szív magába

-Tökéletes a zsinórfeltöltési képe

– Nincs memóriája

SZERKEZETI TÖKÉLETESSÉG

-Kevesebb csomó, fül és gubanc a keletkezik a zsinóron

-Kevésbé csavarodik a gyűrűkre és a botspiccre

-Közel nulla a nyúlása

-Hihetetlen erő a többi fonott zsinórokhoz képest

SIMÁBB ÉS CSÚSZÓSABB

-Gond nélkül fut keresztül a gyűrűn, így nagyobb dobások érhetők el vele

-Kiváló a kopásállósága

-Nem tesz kárt a SIC gyűrűkben

Ha nem jól rögzítik a fonott zsinórt a dobon, akkor gondok adódhatnak a hal fárasztásánál. A zsinór megcsúszás elkerülése érdekében következőket javasoljuk. Ha olyan orsónk van, amellyen lyuk, vagy kis fül van a dobján, akkor használjuk a zsinór rögzítésére. Legalább 10 méter monofil zsinórt hagyjunk a dobon, majd ahhoz rögzítsük a PowerPro zsinórt „Uni to Uni” kötéssel. Tegyünk egy darab szalagot a dobra (a zsinór dobozában található), majd tekerjük fel a PowerPro zsinórt. Ha feltekertünk 3-4 menetet a dobra, szigetelőszalaggal ragasszuk körbe, majd erre csévéljük fel a zsinór többi részét.

A PowerPro különlegesen erős, a körömvágó csipesz nem vágja el. Erre a feladatra speciális Rapala zsinórvágó csipeszt vagy a Sufix ollót ajánljuk. A PowerPro zsinórok a vékony átmérőjükhöz viszonyítva annyira erősek, hogy a horgászok hajlamosak erősebbre beállítani a féket. Vigyázzunk, mert a botunk és orsónk nem bír ki akkora erőhatásokat, mint a zsinórunk.

Mérete: 0,19mm

Teherbírás: 13kg

Márkák

Power Pro

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Power Pro Fonott zsinór 0,19mm 135méter (zöld)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Power Pro Fonott zsinór 0,13mm 135méter (zöld)
Power Pro Fonott zsinór 0,19mm 135méter (zöld)

8,990 Ft

Készleten

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×