Pontoon 21 Awaruna 4.5inch 438 (Natural Worm Green FLK)

1,990 Ft

A Pontoon 21 megalkotta korunk egyik legmodernebb konstrukciójú plasztik csaliját az Awarunát, melynek minden részlete tudatos munka eredménye, és kifejlesztésében a világ legjobb horgászait vonták be, legfőképpen a japán, valamint az orosz és ukrán versenyhorgászok köréből.

 

Elfogyott

Cikkszám: awaruna-4.5-438 Kategóriák: ,

Leírás

A Pontoon 21 megalkotta korunk egyik legmodernebb konstrukciójú plasztik csaliját az Awarunát, melynek minden részlete tudatos munka eredménye, és kifejlesztésében a világ legjobb horgászait vonták be, legfőképpen a japán, valamint az orosz és ukrán versenyhorgászok köréből child benefit application.

 

 

Sok egyedi tulajdonsága közé tartozik, hogy az Awaruna testében egy csatorna van, mely pontosan középen fut végig a gumihal testében confrontatiematrix excel downloaden. Ez megkönnyíti bármely módszerhez (Jig Head Rig, Texas Rig, Carolina Rig, Terminal Rig, Drop Shot Rig, Double Hook Rig ) a horog ideálisan egyenes és pontos felhelyezését herunterladen. Továbbá a csalink hátán egy vágás található, hogy az offset horgokat, és azok hegyét a lehető legprecízebb módon “rejthessük” el benne vote for siri.

 

 

Az Awaruna sajátos formája párosulva a lágy, de tartós plasztikkal hihetetlen rezgéseket generál a csali vezetése közben a vízben, így érzékelhetővé és “láthatóvá” teszi a nemcsak éhes, de a passzív(!) ragadozók számára is darf man musik aus youtubeen. A hasi “bordák” gazdagítják a gumihal rezgéseinek egyediségét, mivel az élethű kishal mozgását és úszását már sikerült elérni, mely a szokványos gumihalaktól eltérően széles amplitúdóval is felvértezi az Awarunát gta 5 download android for free. A fent említett belső üreg pedig még tovább fokozza a rugalmasságot, és egyszerűsíti a jigek telepítését, legyenek azok bármennyire is összetettek windows server 2019 standard herunterladen.

 

 

Az Awaruna anyaga a GUMEXIM (szabadalom) plasztik, mely minden Pontoon 21 HOMUNCULURES plasztik csali alapanyaga is egyúttal design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden. Ezt a speciális anyagot japánban a Pontoon21 mérnökei fejlesztették ki. A GUMEXIM tökéletesen megőrzi az eredeti formáját, extra lágy, de mégis tartós obs studio herunterladen. Az Awarunánál a konkurens csalikkal szemben, a lágy anyagösszetétel nem ment a plasztik rovására. Így az élethűen lágy és verető gumihalunk sok fogat valamint “támadást” kibír, jól és tartósan megáll a horgon herunterladen.

 

 

SFT-ez az a szabadalom, mellyel a Ponton21 Homunculures plasztikjai, így az Awaruna is ízesítve van nem csak külsőleg, de anyagában is. Az SFT szintén a Pontoon21 mérnökei fejlesztettek ki, mely teljesen eltérő a többi gyártó által használt anyagoktól. Az Awaruna ízesítése nem “erős” ízesítésű vagy aromájú, inkább enyhe és natúr, feromonok hozzáadásával fokozva a természetességet és a garantált kapást.

 

 

A szintén szabadalmazott RINCOAL segítségével sikerült a fejlesztőknek elérni egy olyan egyedi szín hatást és szín összeállítást, mely feltette a pontot a ragadozók ingerküszöbére. Minden modell színezetét ha napsugarak vagy UV sugarak érik , akkor az az érdekes effektus jön létre, mintha a plasztikunk “belülről fénylene, vagy a színek élnének” . Éppen ezért a gumihalunk nem csak simán “festett” színű, hanem igazi “élő” hatást és látványt kelt. Az Awaruna széles színválasztékban elérhető, melyet az orosz és ukrán világbajnok versenyhorgászok együttműködésével állítottak össze az európai vizek és ragadozók számára a Pontoon21 fejlesztői.

 

 

Kiszerelés: 5db/csomag

További információk

Márkák

Pontoon 21

Hossz (cm)

11,43

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pontoon 21 Awaruna 4.5inch 438 (Natural Worm Green FLK)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .