Ottó bácsi Lutra villantó (borostyán pikkelymintás)

A Lutra 11 grammos változata a sekélyebb vizekre, maximum 2-2,5 méteres mélységig való. Nagy felülete és könnyű súlya miatt lassan libeg-lebeg, bukdácsol lefelé.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Lutra 11 grammos változata a sekélyebb vizekre, maximum 2-2,5 méteres mélységig való. Nagy felülete és könnyű súlya miatt lassan libeg-lebeg, bukdácsol lefelé. A tesztek során Ottó bácsiék sok csukát fogtak vele úgy, hogy bedobás után egyszerűen csak hagyták lefelé billegni. A kapások az általuk horgászott vizeken a vízoszlop (0,5-2 méter) teljes magasságában jelentkeztek. Az emel-megállít-visszahull technika a bevontatás során is eredményes volt, de (bottal vagy orsóval) húzott kanálra is voltak rávágások. Ugyanezt a technikát lassan áramló vízen alkalmazva, pöccintésekkel tarkítva, szinte egy helyben lehet táncoltatni a kanalat. Erősebb sodrásban a húzni-hagyni lehullani és sodródni módszer adott halat.

 

 

A Lutra 16 grammos változata sok olyan -problémát, kellemetlenséget kiküszöbölt, amely nagyobb sodrásban, húzósabb vízen a könnyű kanalaknál adódott. Nehezebb súlya miatt tovább lehetett helyben tartani, viszont nagy felülete miatt mégsem zuhant, mint a kő. Persze Ottó bácsiék ezzel is dobáltak, kisebb, sekélyebb vizekben, ahol picivel gyorsabban kellett bánni a nehezebb kanalakkal, ami azért érdekes, mert voltak olyan időszakok, amikor a halak ezeket a gyorsabb, nehezebb kanalakat jobban díjazták, mint könnyebb, lassabb verziót. De hát ezt már csak a halak értik, mi elég, ha elfogadjuk – és tudjuk.

További információk

Méret

11gramm, 13gramm, 16gramm

Márkák

Ottó bácsi villantói

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ottó bácsi Lutra villantó (borostyán pikkelymintás)” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.