Ottó bácsi Kele villantó (ezüst pikkelymintás)

1,290 Ft

Klasszikus forma – egy kicsit megbolondítva, bár a különbséget leginkább csak a halak veszik észre, és persze azok a horgászok, akik ezt a villantót választották.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Klasszikus forma – egy kicsit megbolondítva, bár a különbséget leginkább csak a halak veszik észre, és persze azok a horgászok, akik ezt a villantót választották. A nálunk szokásos három alapszínben (arany, ezüst, réz), 11 és 13 grammos súlyban készül. Megint nem kertelünk, nekünk a könnyebbik változat joban kézre áll, de igaz az is, hogy jellemzően nagyon lassú folyásban, alig áramló vízben dobáljuk. A nehezebb változat már húzósabb vizet is elbír. A színek kiválasztását mindenki egyéni ízlésée bízzuk, de annyit elárulunk, hogy ezen a télen Tibor barátunk egy rézszínű Kelével sokakat legyalázott:)

 

A színekről

Ottó bácsi a sima réz színű kanalakat jobban kedveli, többet horgászik, és ezért többet is fog velük. Ha olyan kedve van, akkor alkoholos filccel valamilyen mintát pingál a villantóra. Ha valaki ehhez kedvet kapna, akkor a felületet először érdemes zsírtalanítani, utána jöhet körömlakk vagy alkoholos filc, száradás után pedig a lakkréteg.

 

További információk

Méret

9gramm, 11gramm, 13gramm

Márkák

Ottó bácsi villantói

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ottó bácsi Kele villantó (ezüst pikkelymintás)” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.