Okuma – Max4 Distance Carp elsőfékes távdobó orsó

39,990 Ft

A világ második legnagyobb orsógyártó cége számos fejlesztés és szabadalom tulajdonosa. A sokéves tapasztalat és fejlesztések megjelennek a Distance orsócsalád /Distance Carp Pro Integrator, Distance Surf, és a terepszínű Distance Max4 Carp Pro/ minden tagjánál, melyek saját kategóriájuk legjobbjai, igen kedvező áron.

Cikkszám: 36031 Kategóriák: , , ,

Leírás

A világ második legnagyobb orsógyártó cége számos fejlesztés és szabadalom tulajdonosa. A sokéves tapasztalat és fejlesztések megjelennek a Distance orsócsalád /Distance Carp Pro Integrator, Distance Surf, és a terepszínű Distance Max4 Carp Pro/ minden tagjánál, melyek saját kategóriájuk legjobbjai, igen kedvező áron word 2010 gratis herunterladen.

 

Mindegyik a blade azaz penge elnevezésű orsóházzal készül, ami egy nagyon keskeny hátsó részt takar. Ettől lesznek ezek az orsók elegánsak és könnyűek kostenlos programme herunterladen. A nagyméretű hajtókar csigatengelyes meghajtást (wormshaft oscillation system) teker. Közös jellemzőjük a Distance orsóknak a vízzáró első féket védő betét, a hidegen sajtolt alumínium dob és az ezen lévő, a zsinór kiakasztásnál praktikus kör alakú zsinórklipsz video from website chrome. A Distance orsók egy tekerésre több mint egy méter zsinórt csévélnek fel, erejüket és stapabírásukat pedig jól jellemzi a csaknem 9 kg vonóerő ebooksen nl!

 

A Distance Surf egy klasszikus távdobó orsó, melyet tengeri horgászathoz terveztek, így sós víz álló epoxy festéssel látták el download tiktok videos without watermark. Nálunk azokon a horgász vizeken használják őket elő szeretettel, ahol a csalinkat a lehető legmesszebbre kel eljuttatnunk. A féklamellellák karbon szövetből készültek, melyek extra hővezető képességük révén biztonságossá és tartósabbá teszik a fékrendszert dymo label software herunterladen. Ezek az orsók alkalmasak távdobásra és behordásos horgászatra is.

 

Ezt a Surf orsót is átszerelhetjük nyeletőfékessé. Külön kapható olyan dobcsillag, melyet az eredeti helyére felcsavarozva a dobot egy mozdulattal szabadonfutóvá tehetjük herunterladen. Így a terepszínű, távdobó orsónkat nyeletőfékessé alakíthatjuk át!

 

-6+1 db rozsdamentes acélcsapágy

-Azonnali visszaforgásgátló

-Hidegen sajtolt, nagy teherbírású, távdobó fémdob

-Grafit pótdob

-Penge vékony orsótest

-Wormshaft csigatengelyes dobemelés

-Hydro Block vízhatlan féklamellák

-Nagyméretű zsinórvezető görgő

-Flexi Clip zsinórrögzítő klipp

-RESII: számítógéppel tervezett, kiegyensúlyozott rotor

 

kód csapágy áttétel zsinórkapacitás tömeg
36031-60 6+1 4,5:1 240/0,40 560g

 

További információk

Márkák

Okuma

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okuma – Max4 Distance Carp elsőfékes távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .