Okuma Inspira ISX-40 FD 8+1 csapágyas pergető orsó

34,990 Ft

Az Okuma cég egyik 2016-os újdonsága az Inspira pergető orsó, melyet szívesen ajánlunk minden igényes, precíz, és maximálisan megbízható felszerelésre vágyó horgász figyelmébe. Az Inspira elsőfékes kivitelben készül.

Leírás

Az Okuma cég egyik 2016-os újdonsága az Inspira pergető orsó, melyet szívesen ajánlunk minden igényes, precíz, és maximálisan megbízható felszerelésre vágyó horgász figyelmébe. Az Inspira elsőfékes kivitelben készül. Megjelenése rendkívül modern, extravagáns. A fehér színű orsó háza, talpa és rotorja könnyű, de szilárd C40X karbonból készült. Ennek az anyagfelhasználásnak, illetve formatervezett alkotórészeknek köszönhetően nagyon könnyűvé vált a végtermék. A karbon eredetileg is kiváló merevségét tovább növeli a rotor és a talp különleges kialakítása: a rotor szilárdságát merevítő karokkal fokozták, amelyek kialakításuknál fogva forgás közben speciális légáramlatot keltenek és segítik az orsó száradását. Az orsó talpa szimmetrikus, kettős merevítésű, ami két oldalról fogja közre az orsóházat. Az orsótalp egyedi tervezése megakadályozza a terhelés alatti deformálódást, és mivel 4 csavar rögzíti az orsóházhoz, esetleges sérülése esetén könnyen cserélhető ez a fő alkatrész. (Ez a legtöbb orsó esetében nem lehetséges.) Az Inspira orsó egy elegáns, könnyített alumínium dobbal és egy carbon pótdobbal kapható. A kis súly és a könnyű alkotóelemek ellenére ez a modell is az Okuma orsókra jellemző nagy teherbírással rendelkezik. Fékrendszere figyelemreméltóan precíz, finoman állítható. A zsinórt tökéletes zsinórképpel csévéli fel. Ezt a típust elsősorban a könnyű pergető módszerekhez, gumihalazáshoz, UL pergetéshez ajánljuk, de match és feeder horgászathoz is egyaránt kiválóan használható. Bátran kijelenthető, hogy ezen a minőségi színvonalon az egyik legjobb ár-érték arányú orsót hozta létre az Okuma, mely jelenleg a piacon kapható. Zsinórtároló kapacitása: 0,25 mm / 265 m.

 

Jellemzők:

Könnyű C40X karbon ház

RCS: merev karbon orsótalp

Kettős erejű merevítés

8 db SUS rozsdamentes acél golyóscsapágy

Quick-Set tűgörgős visszaforgásgátló

Precíziós elliptikus dobemelő rendszer

Precíziós esztergált bronz csiga

Hydro block vízálló féktömítés

Merev, kovácsolt, eloxált alumínium hajtókar

Könnyű, kényelmes EVA hajtókarfogantyú

Esztergált, kéttónusú eloxált alumínium dob

Pótdob

Nagy teherbírású, merev alumínium felkapókar

RESII: Számítógéppel kiegyensúlyozott rotor.

 

További információk

Márkák

Okuma

Méret

4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okuma Inspira ISX-40 FD 8+1 csapágyas pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .