Okuma Distance Surf DS FD elsőfékes távdobó orsó

A Distance Surf egy klasszikus távdobó orsó, melyet tengeri horgászathoz terveztek, így sós víz álló epoxy festéssel látták el. Nálunk azokon a horgász vizeken használják őket elő szeretettel, ahol a csalinkat a lehető legmesszebbre kel eljuttatnunk.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

A világ második legnagyobb orsógyártó cége számos fejlesztés és szabadalom tulajdonosa. A sokéves tapasztalat és fejlesztések megjelennek a Distance orsócsalád /Distance Carp Pro Integrator, Distance Surf, és a terepszínű Distance Max4 Carp Pro/ minden tagjánál, melyek saját kategóriájuk legjobbjai, igen kedvező áron.

 

Mindegyik a “blade” azaz “penge” elnevezésű orsóházzal készül, ami egy nagyon keskeny hátsó részt takar. Ettől lesznek ezek az orsók elegánsak és könnyűek. A nagyméretű hajtókar csigatengelyes meghajtást (wormshaft oscillation system) teker. Közös jellemzőjük a Distance orsóknak a vízzáró első féket védő betét, a hidegen sajtolt alumínium dob és az ezen lévő, a zsinór kiakasztásnál praktikus kör alakú zsinórklipsz. A Distance orsók egy tekerésre több mint egy méter zsinórt csévélnek fel, erejüket és stapabírásukat pedig jól jellemzi a csaknem 9 kg vonóerő !

 

A Distance Surf egy klasszikus távdobó orsó, melyet tengeri horgászathoz terveztek, így sós víz álló epoxy festéssel látták el. Nálunk azokon a horgász vizeken használják őket elő szeretettel, ahol a csalinkat a lehető legmesszebbre kel eljuttatnunk. A féklamellellák karbon szövetből készültek, melyek extra hővezető képességük révén biztonságossá és tartósabbá teszik a fékrendszert. Ezek az orsók alkalmasak távdobásra és behordásos horgászatra is.

 

Ezt a Surf orsót is átszerelhetjük nyeletőfékessé. Külön kapható olyan dobcsillag, melyet az eredeti helyére felcsavarozva a dobot egy mozdulattal szabadonfutóvá tehetjük. Így a terepszínű, távdobó orsónkat nyeletőfékessé alakíthatjuk át! (ezt a alkatrészt külön rendelni kell, ára 2800 – Ft)

 

Okuma Distance Surf DS FD 6+1bb

 

6+1 db rozsdamentes acélcsapágy

Grafit pótdob

Alumínium hajtókar

Azonnali visszaforgásgátló

Nagyméretű zsinórvezető görgő

Sós vízálló bevonat az orsó felületén

Csúszásmentes hajtókar fogantyú

Flexi Clip zsinórrögzítő klipp

Penge vékony orsótest

Hydro Block vízhatlan féklamellák

Wormshaft csigatengelyes dobemelés

Hidegen sajtolt, nagy teherbírású, távdobó fémdob

RESII: számítógéppel tervezett, kiegyensúlyozott rotor

 

kód csapágy áttétel zsinórkapacitás tömeg
36033-60 6+1 4,5:1 240/0,40 565g
41198-80 6+1 3,8:1 430/0,35 619g

 

További információk

Méret

60, 80

Márkák

Okuma

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okuma Distance Surf DS FD elsőfékes távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .