Okuma Distance Carp Pro 60 integrált nyeletőfékkel

23,990 Ft

A főfék erősségét a szokásos módon tudjuk állítani. Ha bedobtuk a szereléket, akkor a kupakon található csapot felhajtva aktiváljuk a szabadon futó rendszert. Ezáltal kapás esetén a hal szabadon tudja lehúzni a zsinórt, így van időnk odaérni a bothoz. A szabadonfutó rendszer fékerejét szintén szabályozhatjuk a dobzáró kupak peremén végigfutó szabályzó gombbal. Ez akkor lehet érdekes, ha esetleg van egy kis sodrása a víznek vagy netalán nagyobb méretű élőhallal horgászunk.

Leírás

A főfék erősségét a szokásos módon tudjuk állítani. Ha bedobtuk a szereléket, akkor a kupakon található csapot felhajtva aktiváljuk a szabadon futó rendszert herunterladen. Ezáltal kapás esetén a hal szabadon tudja lehúzni a zsinórt, így van időnk odaérni a bothoz. A szabadonfutó rendszer fékerejét szintén szabályozhatjuk a dobzáró kupak peremén végigfutó szabályzó gombbal 3d bildbearbeitungsprogramm kostenlosen. Ez akkor lehet érdekes, ha esetleg van egy kis sodrása a víznek vagy netalán nagyobb méretű élőhallal horgászunk.

 

Ez az orsót nagyhalas ponty- vagy ragadozó horgászatához vagy nagy távolságokra történő horgászatához használhatjuk mivel a zsinórbehúzás 101 cm bilder von wordpress herunterladen.

 

 

-9+1 db rozsdamentes acélcsapágy

-Azonnali visszaforgásgátló

-Hidegen sajtolt, nagy teherbírású, távdobó fémdob

-Penge vékony orsótest

-Wormshaft csigatengelyes dobemelés

-Multi-Disk karbon féklamellák

-Integrált nyeletőfékrendszer

-Nagyméretű zsinórvezető görgő

-Flexi Clip zsinórrögzítő klipp

-RESII: számítógéppel tervezett, kiegyensúlyozott rotor

 

 

Szállítási idő: 1-3 munkanap

További információk

Méret

60, 80

Márkák

Okuma

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okuma Distance Carp Pro 60 integrált nyeletőfékkel” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .