Nevis Távdobó feeder kosár L méret (50g)

480 Ft

Ez a kosár ötvözi a nagy távolságra történő könnyed dobás lehetőségét a finomsággal. Tulajdonképpen lehetővé teszi az élő anyaggal vagy szemes terménnyel való gond nélküli horgászatot. Míg egy hagyományos oldalsúlyos kosárral a 40 méteres távolság feltámadó oldalszél esetén már nehezen vagy csak pontatlanul horgászható meg, ezzel a kosárral ez biztosan nem okoz gondot!

Elfogyott

Cikkszám: 8100-750 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kosár ötvözi a nagy távolságra történő könnyed dobás lehetőségét a finomsággal. Tulajdonképpen lehetővé teszi az élő anyaggal vagy szemes terménnyel való gond nélküli horgászatot. Míg egy hagyományos oldalsúlyos kosárral a 40 méteres távolság feltámadó oldalszél esetén már nehezen vagy csak pontatlanul horgászható meg, ezzel a kosárral ez biztosan nem okoz gondot! Sőt a még nagyobb távolság sem! Mindez annak a bonyolult gyártástechnológiával előállított végólomnak köszönhető, amely biztosan nem fog a kosárról leesni, hiszen a háló anyagára ráolvasztott anyag arról leválaszthatatlan. A gyűrű formájú ólom nem gátol a kosár gyors megtöltésében sem. A végsúly extrém időjárási körülmények között is oda juttatja be a végszereket, ahová kell, nem tér ki a dobás irányából, így még pontosabb, precízebb horgászatot biztosít. Ez a kosár 2 méretben és több különböző súlyban kapható. Large: 20g, 30g, 40g, 50g, 60g valamint Extra Large: 20g, 30g, 40g, 50g, 60g.

További információk

Súly

30g, 45g, 60g, 75g, 90g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Távdobó feeder kosár L méret (50g)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .