Nevis Syncro 2+1 csapágyas elsőfékes orsó

6,490 Ft7,490 Ft

Exkluzív kivitel és magas színvonalú technikai újítások egészítik ki egymást ebben az orsócsaládban. Nem csak pergető horgászok részére fejlesztettük ezeket, a remek darabokat, hanem mindenkinek aki előszeretettel használ elsőfékes orsókat bármely horgászmódszerhez.

Leírás

Exkluzív kivitel és magas színvonalú technikai újítások egészítik ki egymást ebben az orsócsaládban. Nem csak pergető horgászok részére fejlesztettük ezeket, a remek darabokat, hanem mindenkinek aki előszeretettel használ elsőfékes orsókat bármely horgászmódszerhez. Előnyük a hátsó fékesekkel szemben a finoman állítható fékerő, ami hátsó fékes orsóknál nem megoldható. A Syncro orsócsalád 3 golyóscsapágya garancia a sima futásra és a hosszú élettartamra. A nyújtott távdobó dobról rendkívül könnyen fut le a zsinór elősegítve a távoli dobásokat. A forgácsolt alumínium hajtókarra egy speciális ergonóm fogantyút terveztünk, ami kényelmes fogást, biztosít még a hidegebb időszakokban is.

-Csapágy(db): 2+1
-Orsóház anyaga: grafit-hybrid ház
-Fékrendszer: precíziós elsőfék
-tűgörgős visszaforgásgátló
-S-stroke zsinórcsévélő rendszer
-alumínium távdobó dob
-csavarodásmentes zsinórvezető görgő
-alumínium CNC hajtókar

3000 3500 4000
-Áttétel:5,0:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,25/200
-Áttétel:5,0:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,25/220
-Áttétel:5,5:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,25/290

További információk

Méret

3000, 3500, 4000

Márkák

Nevis

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Syncro 2+1 csapágyas elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .