Nevis Ryder Power Pilk harcsás horgászbot

A Power Pilk botok az egyik legszéleskörűbben használható bottípusok. Feszes akciója, széles tartományú dobósúlya egyaránt alkalmassá teszi fenekezésre, harcsázásra, nádi pontyozásra egyaránt. Az egyetlen olyan bot amely harcsázásra használható fenekezve és pergetve is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

A Power Pilk botok az egyik legszéleskörűbben használható bottípusok. Feszes akciója, széles tartományú dobósúlya egyaránt alkalmassá teszi fenekezésre, harcsázásra, nádi pontyozásra egyaránt. Az egyetlen olyan bot amely harcsázásra használható fenekezve és pergetve is. A bot kemény akciója mellé könnyű súly párosul ezért alkalmas a nehéz pergetésre is. Viszont még közepes méretű harcsákat, nagy méretű pontyokat is nagy biztonsággal tudunk irányítani vele akár szűk akadós helyeken is. Nagy méretű kanalak, wobblerek dobálására elsőrangú bot. A kényelmes fogást a parafanyél biztosítja. A carbon bottest felületén keresztszálas kevlár erősítés adta meg a bot végső akcióját.

 

Cikkszám Hossz (cm) Dobósúly (gramm) Tömeg (gramm)
1681-285 285 60-180 330
1681-310 310 60-180 362

 

 

További információk

Hossz (cm)

285, 310

Dobósúly (gramm)

60-180

Márkák

Nevis

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Ryder Power Pilk harcsás horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .