Nevis Primus Feeder 6000 5+1csapágyas orsó (2294-660)

22,990 Ft

Extra méretek,megbízható minőség jellemzi a Primus Feeder távdobó orsót. A féderes pontyhorgászok igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki a műszaki paramétereit.

Leírás

Extra méretek,megbízható minőség jellemzi a Primus Feeder távdobó orsót. A féderes pontyhorgászok igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki a műszaki paramétereit Download videos with subtitles. Már az 5+1 csapágy önmagában is tekintélyt parancsoló,azonban a dob levétel látható extra vastagságú főtengelyt látva bizonyosodhatunk meg benne,hogy nem mindennapi tulajdonságú orsó van a kezünkben super smash bros for free. A szerkezet olyan helyeken is csapágyazást kapott, ahol szokványos orsókon nem jellemző. Persze a csapágyazás mit sem ér, ha nem megfelelő méretű csapágyakat használunk mediathek chip. Az extrém nagy méretet ennél az orsónál a túlméretezett csapágyak okozzák,amelyek nagy igénybevételeket is kibírnak.

 

-60 méret

-grafit-hybrid ház

-tűgörgős visszaforgásgátló

-precíziós elsőfék

-csigatengelyes dobemelő rendszer

-alumínium CNC hajtókar gumifogantyúval

-csavarodásmentes zsinórvezető görgő

-zsinór aláfutásgátló rendszer

-visszacsapódásgátló rendszer

-áttétel:4,6:1

-zsinórkapacitás:0,20/290

További információk

Márkák

Nevis

Méret

6000

Csapágyak (db)

5+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Primus Feeder 6000 5+1csapágyas orsó (2294-660)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .