Nevis Patriot Carp pontyozó bot (3 tagos)

A hosszú kétrészes botok szállítása elég körülményes ezért volt szükséges háromrészes változatokat készíteni. Jóval kezelhetőbbek és bizonyos paramétereik a konstrukcióból adódóan még jobbak, is mint a kétrészes változatoké .

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A hosszú kétrészes botok szállítása elég körülményes ezért volt szükséges háromrészes változatokat készíteni. Jóval kezelhetőbbek és bizonyos paramétereik a konstrukcióból adódóan még jobbak, is mint a kétrészes változatoké barcode scanner herunterladen. A nagyobb terhelés hatására előbb felkeményednek ezért nagyobb súlyokkal történő horgászatkor még nagyobb dobástávolság is elérhető velük color picker herunterladen. Ugyanez igaz a fárasztáskor is a hirtelen kirohanásokra hirtelen felkeményedéssel reagálnak és jobban irányíthatóak velük a nagyobb testű halak fortnite update schnelleren.

 

Megbízhatóság, exkluzív design,komoly erőtartalékok jellemzik a Patriot szériát.A modern pontyhorgászat minden követelményének megfelel,az alkatrészek tökéletesen harmonizálnak a bottest különleges tulajdonságaival download from the internet. Robusztus,nagy kopásállóságú gyűrűkkel szereltük,amelyek ellenállnak a nagy terhelésnek.Hihetetlen erejüket dobáskor és fárasztáskor is azonnal megmutatják anno 1602 windows 7 download for free.

 

Patriot 3.60m 3,5lb 3rész (1646-360)

 

Hossz(m):3,60
Dobósúly:3,5lbs
Anyag:karbon
Gyűrű típus:SIC
Nyélborítás:osztott nyél
Tagok száma:3
Tömeg(g):374

Patriot 3.90m 3,5lb 3rész (1646-390)

 

Hossz(m):3,90
Dobósúly:3,5lbs
Anyag:karbon
Gyűrű típus:SIC
Nyélborítás:osztott nyél
Tagok száma:3
Tömeg(g):395

 

 

További információk

Hossz (cm)

360, 390

Dobósúly (gramm)

3,5lb

Márkák

Nevis

Tagok száma (db)

3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Patriot Carp pontyozó bot (3 tagos)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .