Nevis Omen Carp 360 3lbs 2részes bojlis bot

32,990 Ft

Már-már hihetetlen, hogy lehet ilyen karcsú botokat gyártani úgy hogy közben a tulajdonságai is kiválóak maradnak. Már a felhasznált alapanyagok gyártásánál arra törekedtünk,hogy olyan kell, legyen amely a végterméknek egyedi tulajdonságot kölcsönöz.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Már-már hihetetlen, hogy lehet ilyen karcsú botokat gyártani úgy hogy közben a tulajdonságai is kiválóak maradnak. Már a felhasznált alapanyagok gyártásánál arra törekedtünk,hogy olyan kell, legyen amely a végterméknek egyedi tulajdonságot kölcsönöz sütterlinschrift herunterladen. A felhasznált anyag HI-modulus IM-12 karbon. Ezen az anyagcsaládon belül különböző minőségi szintek vannak melyek meghatározóak a botok végső paraméterei miatt geburtstagskarten einladung gratisen.

 

A 100% tisztaságú karbon szálakat egy speciális szerkezetű ragasztóanyaggal kötjük egymáshoz,ami rugalmas kapcsolatot biztosít a szénszál rétegek között herunterladen. Az ilyen technológiával épített bottestekben megszűnnek a felesleges rezgéshullámok, és dinamikus akciót kölcsönöz a botoknak. Egyedi tulajdonsága a IM-12 karbon anyagnak,hogy rendkívül széles dobótartományú botok készíthetőek belőle freestyle script kostenlosen. Az orsótartók és a gyűrűk kiválasztásánál csakis az első osztályú alkatrészek jöhettek szóba,melyek örök élettartalmúak és ellenállnak minden külső behatásnak postbank finanzassistent app herunterladen.

 

 

Dobósúly:3lbs

Anyag:karbon

Gyűrű típus:SIC

Nyélborítás:osztott nyél

Tagok száma:2

 

További információk

Márkák

Nevis

Dobósúly (gramm)

3lb

Tagok száma (db)

2

Hossz (cm)

360

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Omen Carp 360 3lbs 2részes bojlis bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .