Nevis Mojo Long Cast távdobó bojlis bot

Olyan botokat alkottunk amelyek abszolút a csúcskategóriát képezik,azonban igyekeztünk ennek ellenére megfizethetővé tenni. Ha kézbe vesszük ezeket a botokat és megnézzük a kidolgozás részleteit, az illesztések pontosságát a felhasznált anyagok minőségét azonnal látjuk, hogy nem volt kérdés mely kategóriába szántuk őket.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Olyan botokat alkottunk amelyek abszolút a csúcskategóriát képezik,azonban igyekeztünk ennek ellenére megfizethetővé tenni. Ha kézbe vesszük ezeket a botokat és megnézzük a kidolgozás részleteit, az illesztések pontosságát a felhasznált anyagok minőségét azonnal látjuk, hogy nem volt kérdés mely kategóriába szántuk őket. A több mint egyéves tesztidőszak alatt a maximális távdobó képesség és a fárasztás közbeni terhelhetőség voltak a fő szempontok. A speciális botépítési technológiának köszönhetően rendkívüli erőtartalékokkal rendelkeznek ezek a botok, ezért nagy igénybevételeket is kiválóan bírják. A széles hossz és dobósúly skálában megtaláljuk egyaránt a finomabb horgászmódszerekhez való illetve a kemény körülmények közötti horgászat eszközeit. Minden egyes alkatrész gondosan lett megválogatva ezért csak a legjobb minőségű SIC gyűrűket és a legmegbízhatóbb orsótartókat használtuk a gyártás során.

 

Mojo LC 360 3-3,25Lbs (1761-361)

Hossz(m):3,6
Dobósúly:3-3,25lbs
Anyag:carbon
Gyűrű típus:SIC
Nyélborítás:carbon
Tagok száma:2
Tömege:302g

Mojo LC 390 3,25Lbs-3,5Lbs (1762-391)

Hossz(m):3,9
Dobósúly:3,25lbs-3,5lbs
Anyag:carbon
Gyűrű típus:SIC
Nyélborítás:carbon
Tagok száma:2
Tömege:382g

További információk

Típus

360cm/3lb-3,25lb, 390cm/3,25lb-3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Mojo Long Cast távdobó bojlis bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..