Nevis Legend Carp nyeletőfékes orsó

A NEVIS új távdobó nyeletőfékes orsója új távlatokat nyit a pontyhorgászatban. Rendkívül magas műszaki színvonalat nyújt elérhető áron .A tervezés előtt figyelembe vették a pontyhorgászok igényeit és minden apró részlet és alkatrész ezek alapján lett kidolgozva.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

A NEVIS új távdobó nyeletőfékes orsója új távlatokat nyit a pontyhorgászatban. Rendkívül magas műszaki színvonalat nyújt elérhető áron .A tervezés előtt figyelembe vették a pontyhorgászok igényeit és minden apró részlet és alkatrész ezek alapján lett kidolgozva. Az egyik ilyen kérés volt a különböző méretű dobok ezért a pótdob és a normál dob különböző zsinórkapacitású ami lehetővé teszi vastagabb zsinórból is ugyanolyan mennyiségűt tekercseljünk fel rá .

 

Már a felhasznált alapanyagok kiválasztásánál is csak az első osztályú anyagok jöhettek szóba mivel a pontyozó orsóknál különösen fontos a strapabírás és a hosszú élettartam . Például az orsó főtengelye nem szokványos acélból készül mint a tömegorsóknál hanem a 9A-13 kódjelű Króm-acélból ami az egyik legkeményebb acél ötvözet. Ez garantálja a kopásmentes hosszú élettartamot illetve hogy rendkívüli igénybevételeknek is ellenáll. Azonban hiába csinálják a legjobb anyagokból a fő alkatrészeket mit sem ér ha azok ki tudnak kopni a helyükről és előbb elkezdenek lötyögni-mozogni.

 

Ezért tizenhárom rozsdamentes golyóscsapágy biztosítja minden fontos helyen a megfelelő alátámasztást illetve az ilyen nagy méretű orsónál eddig nem tapasztalt sima futást. Az új SLC /LineSafety Control/ nyeletőfékrendszer kiküszöbölte a nyeletőfékes orsók eddigi legnagyobb hibáját az egyenetlen zsinóradagolást . Még a legerősebb nyeletőfék beállításnál is egyenletes zsinóradagolásra képes. Mivel minden egyes orsó háromszor esik át minőségellenőrzésen biztosak lehettük abban hogy a vízparton nem hagynak cserben minket.

 

Tulajdonságok:   
Grafit-Hybrid ház
Erősített krómozott felkapókar
Végtelen visszaforgásgátló
13+1 rozsdamentes csapágy
Precíziós fékrendszer
Erősített tengely és hajtómű
Csigatengelyes dobemelő rendszer
Alumínium Távdobó dob
Alumínium pótdob
Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
SLC /Safety Line Control/ nyeletőfékrendszer
Alumínium hajtókar gumifogantyúval
9A-13 Chrome Stainless steel
Áttét Zsinór kap.
4.5/1   0,30/380
pótdob:  0,30/460

További információk

Méret

80

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Legend Carp nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .