Nevis Feeder bottartó kar 110-200cm (6128-001)

10,490 Ft

A Nevis ismét előrukkolt egy praktikus újdonsággal, mely nagyon sok feederhorgász kedvelt kiegészítőjévé fog válni! Ez a bottartó alkalmatosság gyakorlatilag felér egy komplett bottartó állvánnyal, ami a fotelünkhöz csatlakozik.

Leírás

A Nevis ismét előrukkolt egy praktikus újdonsággal, mely nagyon sok feederhorgász kedvelt kiegészítőjévé fog válni! Ez a bottartó alkalmatosság gyakorlatilag felér egy komplett bottartó állvánnyal, ami a fotelünkhöz csatlakozik. Nagyon stabil, bármilyen körülmények és partviszonyok közt stabilan tartja botjainkat, legyen az hagyományos füves talaj, stég, vagy egy dunai kövezés! Szintén hasznos tulajdonsága, hogy széleskörűen állítható, többek közt a váz dőlésszöge, hossza, valamint a lábak hosszúsága is. Ezt nagyon könnyen megtehetjük, mivel gyorszárakat szereltek a bottartóra. A bottartó szabvány menetes foganattal rendelkezik, így bármilyen buzz bar, vagy bottartó fej belecsavarható! Összerakása és szétszedése egyszerű művelet, néhány mozdulattal kivitelezhető! 20 mm-es kerek lábhoz használható.

További információk

Márkák

Nevis

Méret

80-135cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Feeder bottartó kar 110-200cm (6128-001)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .