Nevis Cayman Feeder 4+1 csapágyas orsó

Egy különleges orsó feeder-horgász specialisták számára. Távdobó féderezéshez alkottuk ennek a módszernek a sajátosságait messzemenőleg figyelembe véve. Egy extra nagy 61mm átmérőjű dobot kapott azonban a dobbal együtt csak a rotor méretét növeltük arányosan .

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Egy különleges orsó feeder-horgász specialisták számára. Távdobó féderezéshez alkottuk ennek a módszernek a sajátosságait messzemenőleg figyelembe véve. Egy extra nagy 61mm átmérőjű dobot kapott azonban a dobbal együtt csak a rotor méretét növeltük arányosan . Az orsótest közepes méretű maradt ez által az egész orsó kivitele nem lett kezelhetetlenül nagy . Valóban különlegesség ez az orsó mivel a súlya is könnyű maradt ezért egy könnyen kezelhető felszerelést kapunk úgy, hogy közben nem kell lemondani a távdobást elősegítő paraméterekről .Az áttételét kissé megemeltük hogy a távolra dobott felszereléseket rövidebb idő alatt tudjuk kicsévélni

 

Csapágy(db):4+1
Orsóház anyaga:grafit hybrid
Dob anyaga: alumínium
Fékrendszer: elsőfékes
Áttétel:5.5:1
Pótdob:1db
Pótdob anyaga:grafit

 

Cikkszám Áttétel Méret Csapágy Zsinórkapacitás
2236-550 5,0:1 50 4+1 0,20/200
2236-560 5,0:1 60 4+1 0,20/220

 

További információk

Méret

50, 60

Márkák

Nevis

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Cayman Feeder 4+1 csapágyas orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .