Nevis Boss 6000 távdobó orsó (2228-060)

27,490 Ft

Tulajdonképpen kétféle horgászmódszerhez készítettük a Boss orsót .Az egyik a távdobó féderezés a másik a bojlis pontyozás Mindkettőhöz nagyméretű távdobó dobra , tökéletes zsinórfelrakásra ,nagy zsinór behúzó képességre van szükség .

Elfogyott

Cikkszám: 2228-060 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Tulajdonképpen kétféle horgászmódszerhez készítettük a Boss orsót .Az egyik a távdobó feederezés a másik a bojlis pontyozás Mindkettőhöz nagyméretű távdobó dobra , tökéletes zsinórfelrakásra ,nagy zsinór behúzó képességre van szükség adobe camera rawen. A tekintélyes méretű orsó karbon háza alatt egy közepes áttételű szerkezet lapul. A testben meglapuló 12+1 csapágy hihetetlen könnyed, sima futást eredményez foto's voor mac downloaden.

 

Nagy átmérőjű alumínium dobja nemcsak gyors zsinórbehúzást tesz lehetővé, hanem jelentős zsinórkapacitást is képvisel chess games. A peremfutó orsók közös sajátossága, hogy figyelmetlen használat esetén a dob alá tekeredhet a zsinór. Ennek kiküszöbölésére a dob alatt egy ?gubancgátló keret” van a tengelyre helyezve, amit gyakorlatilag észre sem lehet venni Download kinderlieder for free. A klasszikus, filclamellás fék hibátlanul működik.

 

Széles tartományban finoman szabályozható, félkilós alaphelyzetről elkezdve három fékcsillag fordulat alatt keményedik fel öt kilóra windows 10 update hangs when downloading. Az orsót rotor fékkel látták el, mely különösen fontos tulajdonság a távdobó orsóknál. Az a szerepe, hogy nyitott felkapókarnál blokkolja a rotor elfordulását, megakadályozva ezzel a felkapókar dobás közbeni, véletlen visszacsapódását kostenlos mp4 musik downloaden. A dobon lekerekített fém zsinór klipsz található, melynek köszönhetően gond nélkül alkalmazható a kiakasztott zsinór klipszes dobás.

 

-Méret: 60
-Tömeg: 634g
-Áttétel: 4,6:1
-Visszaforgásgátló: holtjátékmentes,tűgörgős
-Fékrendszer: elsőfék
-Csapágyak: 12+1
-Dobperem átmérője: 66mm
-Dob magassága: 36mm
-Zsinórkapacitás: 0,25/450m,0,30/350m
-Zsinórbehúzás: 93cm/hajtókar fordulat
-Ház és rotor anyaga: grafit/műanyag kompozit
-Dob anyaga: alumínium

 

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Boss 6000 távdobó orsó (2228-060)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .