By Döme Team Feeder Master Carp Long cast 4500 (2504-645)

15,990 Ft

A Master Carp LCS orsó a Carp Fighter LCS orsótól egy lényegesen magasabb műszaki tartalmat képviselő, nyújtott, távdobó dobbal ellátott, szintén nyeletőfékes feederorsó.

Elfogyott

Cikkszám: 2504-645 Kategóriák: , ,

Leírás

A Master Carp LCS orsó a Carp Fighter LCS orsótól egy lényegesen magasabb műszaki tartalmat képviselő, nyújtott, távdobó dobbal ellátott, szintén nyeletőfékes feederorsó herunterladen. Kifejlesztésénél fő szempont volt, hogy a vékony zsinórok használata mellett nagy dobás kivitelezésére alkalmas, mégis relatíve kisméretű, könnyen kezelhető, precíz orsó készüljön download iserv folder.

 

A ház anyaga grafit-hybrid, amibe összesen 5+1 csapágy került bele, melynek köszönhetően a hajtókar egyszeri erős megforgatásával akár 16-szor is körbefordul podcast herunterladen freeware. Persze nem csak ennyivel tud többet a “kistesónál”. A hibátlan zsinórprofilról ? még vékony zsinór esetén is – az S-Curve zsinórfektető rendszer gondoskodik Download android music for free. Az alumínium dob átmérője a legnagyobb méretnél 60 mm, a dobperem kiképzése pedig biztosítja a zsinór könnyed lepergését, ami a végszerelék távolba jutásának feltétele fotos aus der magenta cloud herunterladen. Az orsó felkapókarja egy erősített acélcső, amely még nagyobb stabilitást ad, mint egy vékony “drótszál”. A csapágyazott zsinórvezető görgő egyedi kialakítása révén mindig a megfelelő helyre kényszeríti a zsinórt word herunterladen uni kassel. A fék precízen állítható, ráadásul a 6 lamellából álló első főfék-rendszer rendkívül finoman hangolható, tökéletesen adagolja a zsinórt budenberg kostenlos herunterladen.

 

Főbb tulajdonságok:
– Csapágyszám 5 + 1
– Áttétel 4,6:1
– L.C.S. nyeletőfék-rendszer
– Alumínium távdobó dob
– Forgácsolt fém hajtókar
– Dupla fém zsinórklipsz
– Csapágyazott zsinórvezető görgő
– Erősített felkapókar
– S-Curve zsinórfektető rendszer
– Grafit-Hybrid orsótest
– Végtelen visszaforgásgátló
– Méretsor: 4000 / 4500 / 5500
– Zsinórbehúzás (5500-as méret): 89 cm
– Zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 185 m (4000-es méret), 0,20 mm / 215 m (4500-as méret), 0,20 mm / 225 m (5500-as méret)

További információk

Márkák

Spro Döme Gábor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„By Döme Team Feeder Master Carp Long cast 4500 (2504-645)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .