Mikado Nano Crystal 4000 pergető orsó + pótdobbal

29,990 Ft

A Mikado Nano Crystal ZTX orsó tökéletes példája a modern finommechanikai eljárások horgászorsókban történő alkalmazásának. Ez egy remekül megtervezett, és valóban mérnöki precizitással kivitelezett orsó, amely fantasztikus fékrendszerrel rendelkezik.

Leírás

A Mikado Nano Crystal ZTX orsó tökéletes példája a modern finommechanikai eljárások horgászorsókban történő alkalmazásának. Ez egy remekül megtervezett, és valóban mérnöki precizitással kivitelezett orsó, amely fantasztikus fékrendszerrel rendelkezik. Maradéktalanul megfelel a legigényesebb pergetőhorgászok által támasztott követelményeknek, egyúttal túlszárnyalja a könnyű úszózó, feederező módszerekhez szükséges minőségi elvárásokat is. Hogy csak a legalapvetőbb műszaki jellemzőket említsük: az orsó háza fémből készül, a dob széle ellenálló Titanium bevonattal van ellátva, öt darab minőségi golyóscsapággyal plusz tűgörgős visszaforgásgátlóval van felszerelve. A pótdob egy ilyen műszaki színvonalú orsónál természetesen csak fémből készülhet, a hajtókar pedig nyomógombos mechanikával nyitható-zárható. A különlegesen precíz dob-emelő rendszernek köszönhetően a fonott zsinórokat is tökéletesen “rakja”, így garantált, hogy éjszaka a folyóparton állva nem kell majd a gubancok horgászatot megkeserítő sorozatával küzdenünk. Ez a modell főleg a kisebb és közepes mérettartományokban készül, a legnagyobb 40-es méret zsinórkapacitása: 200m a 0.285mm-es zsinórból.

 

1db fém pótdobbal

További információk

Márkák

Mikado

Csapágyak (db)

5+1

Méret

4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mikado Nano Crystal 4000 pergető orsó + pótdobbal” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…