Mikado – FishHunter gumihalak (130)

A Fishunter gumihalak a lágy műcsalik új generációját képviselik, anyaguk lágyabb mint elődeiké, így tökéletes hatékonysággal rendelkeznek. A forradalmian új tervezésű és felépítésű test, illetve farok elemek rendkívül agresszív reakciókat váltanak ki a ragadozó halakból. Hatékonyságuk titka az apró részletekben rejlik.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Fishunter gumihalak a lágy műcsalik új generációját képviselik, anyaguk lágyabb mint elődeiké, így tökéletes hatékonysággal rendelkeznek adobe camera rawen. A forradalmian új tervezésű és felépítésű test, illetve farok elemek rendkívül agresszív reakciókat váltanak ki a ragadozó halakból. Hatékonyságuk titka az apró részletekben rejlik foto's voor mac downloaden.

 

A kissé túlméretezett és súlyozott test bevontatáskor lassú oldalirányú billegéssel utánozza le a sérült vagy beteg kishalak mozgását, az extrém módon rugalmas farok és test közötti összekötő elemnek és kiszélesedő formai kialakításnak köszönhetően pedig a farok rész intenzíven veret chess games. Számunkra sokszor bebizonyosodott, hegy ez a két dinamikus mozgás együttese gyilkos kombinációvá válik az ügyes pergető horgász kezében, Dunai süllők tucatjainak legnagyobb bánatára Download kinderlieder for free. A fejrész elején található bemélyedésnek köszönhetően a jig fej ólma tökéletesen illeszkedik a gumihalhoz.

 

5db/csomag

További információk

Méret (cm)

5, 7, 8, 10,5, 13

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mikado – FishHunter gumihalak (130)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .