Mikado FishHunter 8cm gumihal (112RT)

670 Ft

A Fishunter gumihalak a lágy műcsalik új generációját képviselik, anyaguk lágyabb mint elődeiké, így tökéletes hatékonysággal rendelkeznek. A forradalmian új tervezésű és felépítésű test, illetve farok elemek rendkívül agresszív reakciókat váltanak ki a ragadozó halakból. Hatékonyságuk titka az apró részletekben rejlik.

Elfogyott

Cikkszám: pmfhl-8cm-112rt Kategóriák: ,

Leírás

A Fishunter gumihalak a lágy műcsalik új generációját képviselik, anyaguk lágyabb mint elődeiké, így tökéletes hatékonysággal rendelkeznek a1 servicecenter. A forradalmian új tervezésű és felépítésű test, illetve farok elemek rendkívül agresszív reakciókat váltanak ki a ragadozó halakból. Hatékonyságuk titka az apró részletekben rejlik nzb download.

 

A kissé túlméretezett és súlyozott test bevontatáskor lassú oldalirányú billegéssel utánozza le a sérült vagy beteg kishalak mozgását, az extrém módon rugalmas farok és test közötti összekötő elemnek és kiszélesedő formai kialakításnak köszönhetően pedig a farok rész intenzíven veret Download app youtube videos. Számunkra sokszor bebizonyosodott, hegy ez a két dinamikus mozgás együttese gyilkos kombinációvá válik az ügyes pergető horgász kezében, Dunai süllők tucatjainak legnagyobb bánatára Download iphone 7 music for free. A fejrész elején található bemélyedésnek köszönhetően a jig fej ólma tökéletesen illeszkedik a gumihalhoz.

 

5db/csomag

További információk

Méret (cm)

5, 7, 8, 10,5, 13

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mikado FishHunter 8cm gumihal (112RT)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .