Mikado Ace távdobó nyeletőfékes orsók

A Mikado Ace Carp egy nagy, nyújtott távdobó dobbal felszerelt nyeletőfékes orsó, kategóriájának igazi ásza. Finoman állítható precíziós nyelető fékkel rendelkezik mely nagyon könnyen fut, így ez az újdonság komoly fegyverré válik a hozzáértő pontyhorgászok kezében.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Mikado Ace Carp egy nagy, nyújtott távdobó dobbal felszerelt nyeletőfékes orsó, kategóriájának igazi ásza. Finoman állítható precíziós nyelető fékkel rendelkezik mely nagyon könnyen fut, így ez az újdonság komoly fegyverré válik a hozzáértő pontyhorgászok kezében onenote aus sharepoint herunterladen. A legtöbb idejét múlt, régi vágású távdobó orsóval ellentétben nagyon esztétikus megjelenéssel bír, ezt a benyomást az egy darabból kimetszett fém hajtókar csak tovább erősíti lohnausweis formular herunterladen. 6+1 csapágyas kivitelben áll rendelkezésre, futása és kiegyensúlyozása kifogástalan. Tökéletes választás azoknak, akik nem csak a retúr méretű pontyokat célozzák meg hanem keresik a komolyabb kihívásokat is herunterladen. Azzal, hogy ilyen orsót adunk a horgászok kezébe, ránk nem lehet panasz.

 

Áttétel Csapágyak Zsinór kapacitás (mm/m) Tömeg (g)
KDA032-7007 4.9:1 6+1 0.40/220 608
KDA032-10007 4.7:1 6+1 0.40/430 806

 

További információk

Méret

7000, 10000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mikado Ace távdobó nyeletőfékes orsók” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .