Maros Mix Büdös Nagy ponty etetőanyag (eper)

990 Ft

Piacra kerültek az új erjesztett etetőanyagaink és erjesztett magjaink! A család a Büdös Nagy Ponty fantázianevet kapta. Hat tagból áll, amelyből három etetőanyag és három szemes anyag.

Elfogyott

Cikkszám: MABNP02 Kategóriák: ,

Leírás

Piacra kerültek az új erjesztett etetőanyagaink és erjesztett magjaink! A család a Büdös Nagy Ponty fantázianevet kapta. Hat tagból áll, amelyből három etetőanyag és három szemes anyag. Az előre bekevert etetőanyagok betainos, mézes és epres ízesítésűek, míg a szemes anyagok kukorica, 2 Magmix (kukorica, búza) és 4 Magmix (kukorica, búza, tigrismogyoró, repce).

 

Több évre szóló licenc szerződésnek köszönhetően a Maros Mix felvette termékpalettájára a korábban egy másik forgalmazó által piacra dobott erjesztett etetőanyag keverékeket és magmixeket. Titkos recept alapján készült etetőanyagok rendkívüli hatással vannak a pontyokra. Több horgászverseny csapat ezeknek a keverékeknek köszönheti a versenyhorgászatban elért sikereinek nagy részét.

További információk

Márkák

Maros Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maros Mix Büdös Nagy ponty etetőanyag (eper)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .