MADCAT WHITE X-TAAZ VERTICAL EXT. 170 vertikális harcsázó bot

69,990 Ft

Speciálisan a vertikális harcsázásra kifejlesztett bot. A White X-TAAZ Vertical Ext. 170 30minden bizonnyal a legfigyelemreméltóbb MADCAT bot, amelyet a márka csapata valaha megalkotott. A bot legkülönlegesebb tulajdonsága a kihúzható nyélrész! Egy rövid, az óramutató járásával ellentétes irányú csavarás a nyélen és megnövelhető lesz a hossza.

Elfogyott

Cikkszám: 60846 Kategóriák: , ,

Leírás

Speciálisan a vertikális harcsázásra kifejlesztett bot. A White X-TAAZ Vertical Ext. 170 30minden bizonnyal a legfigyelemreméltóbb MADCAT bot, amelyet a márka csapata valaha megalkotott. A bot legkülönlegesebb tulajdonsága a kihúzható nyélrész! Egy rövid, az óramutató járásával ellentétes irányú csavarás a nyélen és megnövelhető lesz a hossza. A kívánt hosszúságban egy, az óramutató járásával megegyező irányú csavarással rögzíthető a nyél. A megoldásnak rendkívüli az előnye: a vertikális horgászat közben a rövid nyél maximális mozgási szabadságot biztosít, nem zavarja a horgászt. A fárasztásnál viszont a hosszabb erőkarnak köszönhetően nagyobb erőt lehet a halra kifejteni a kihúzott nyéllel. 30 tonnás Toray karbon blankra készült, eredeti Fuji orsótartóval és SeaGuide gyűrűkkel.

Paraméterek

Dobósúly (libra) 50-150g
Gyűrűk száma 6+1
Hossz 1.70/1.80m
Tagok száma 1
Szállítási hossz 170cm
Súlya 216g

További információk

Márkák

MadCat

Hossz (cm)

170

Dobósúly (gramm)

50-150

Tagok száma (db)

1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MADCAT WHITE X-TAAZ VERTICAL EXT. 170 vertikális harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .