Mad Cat Inline Rattler 90g vertikális wobbler – Firetiger UV

4,390 Ft

Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek!

Elfogyott

Cikkszám: 51859 Kategóriák: , ,

Leírás

Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek gratis aufbauspieleen! Ez a műcsali olyan zajos, hogy a harcsák ellenállhatatlan kényszert éreznek, hogy megtámadják! Ez az a harcsacsali, amely ott is eredményt hoz, ahol más csalik csődöt mondanak feiertage bayern 2020 herunterladen! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai, egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever! Méretei miatt is  egyszerűen élvezet vele horgászni minecraft cracked for free! Lehet vele pergetni vagy vertikálisan emelgetni, mindenhogyan jól működik! A bevontatás kezdetétől bármelyik pillanatban számíthatunk az őrült rávágásra sims 3 gratis downloaden windows! A kapás után sem kell zavarba jönni! A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog a tökéletes méretű, formájú és erősségű, hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról Download itunes for iphone 5s! Végül, de nem utolsósorban: minden MADCAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így a fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését amazon music app herunterladen.

100 kg erősségű forgó, 13 cm hosszú, 90 g súlyú.

 

Szállítási idő: néhány nap.

További információk

Hossz (cm)

13

Súly

90g

Márkák

MadCat

Színek

Firetiger

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mad Cat Inline Rattler 90g vertikális wobbler – Firetiger UV” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .