Mad Cat Frontgate bottartó

22,990 Ft

A legújabb harcsás bottartó. Két tagból áll, a felső részét levehetjük, amíg az alsó részt pl. egy gumikalapács segítségével a földbe verjük. Ha már stabilan áll, egyszerűen helyére illesztjük a felső tagot.

Elfogyott

Cikkszám: 2912502 Kategóriák: ,

Leírás

A legújabb harcsás bottartó. Két tagból áll, a felső részét levehetjük, amíg az alsó részt pl. egy gumikalapács segítségével a földbe verjük bayern app. Ha már stabilan áll, egyszerűen helyére illesztjük a felső tagot. A bottartó szétverése, illetve a botot károsító éles felületek keletkezése a múlté Download skin changer fortnite! Az alsó részen található lyukak a súly csökkentését szolgálják. A legérdekesebb fejlesztés mégis a könnyen oldható zár. Amikor egy nagy harcsa a csalira kap, gyakran olyan erővel feszíti a botot, hogy azt szinte lehetetlen kivenni a bottartóból powerpoint viewer for free. Az új MADCAT bottartóval csak ki kell nyitni a kis zárat és már foghatjuk is a botot! Újabb innováció a MADCAT-től!

További információk

Márkák

MadCat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mad Cat Frontgate bottartó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .