Lineaeffe – Rapid match cast nyújtott dobos orsó

10,890 Ft

A Rapid Match Cast orsó egy modern formavilágú, távdobó orsó, amelynél a Match felirat a viszonylag sekély dobra utal. Már elsőre szembetűnhet a nagyméretű elsőfék-szabályzó gomb, ami nem véletlen, hiszen az orsó óriáslamellás első fékkel van ellátva, amely rendkívül precíz fékerő elosztást biztosít használat közben.

Elfogyott

Leírás

A Rapid Match Cast orsó egy modern formavilágú, távdobó orsó, amelynél a Match felirat a viszonylag sekély dobra utal. Már elsőre szembetűnhet a nagyméretű elsőfék-szabályzó gomb, ami nem véletlen, hiszen az orsó óriáslamellás első fékkel van ellátva, amely rendkívül precíz fékerő elosztást biztosít használat közben. Megfelelő csapágyazás, Worm Shaft dobemelés, kiegyensúlyozott rotor és visszaforgás-gátló, sós víz álló bevonat jellemzi. Ajánljuk: marker, feeder (heavy), etetőkosaras fenekezés, és nádi horgászatra, ahol a precíz működés elengedhetetlen.

 

 

Cikkszám Méret Csapágy Áttétel Zsinórkapacitás Súly
L1347-250 50 4+1 4,9:1 0,20 mm / 490 m 540 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Rapid match cast nyújtott dobos orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..