Lineaeffe – Rapid match cast nyújtott dobos orsó

10,890 Ft

A Rapid Match Cast orsó egy modern formavilágú, távdobó orsó, amelynél a Match felirat a viszonylag sekély dobra utal. Már elsőre szembetűnhet a nagyméretű elsőfék-szabályzó gomb, ami nem véletlen, hiszen az orsó óriáslamellás első fékkel van ellátva, amely rendkívül precíz fékerő elosztást biztosít használat közben.

Elfogyott

Leírás

download whatsapp videos for free

A Rapid Match Cast orsó egy modern formavilágú, távdobó orsó, amelynél a Match felirat a viszonylag sekély dobra utal. Már elsőre szembetűnhet a nagyméretű elsőfék-szabályzó gomb, ami nem véletlen, hiszen az orsó óriáslamellás első fékkel van ellátva, amely rendkívül precíz fékerő elosztást biztosít használat közben podcast zum downloaden. Megfelelő csapágyazás, Worm Shaft dobemelés, kiegyensúlyozott rotor és visszaforgás-gátló, sós víz álló bevonat jellemzi. Ajánljuk: marker, feeder (heavy), etetőkosaras fenekezés, és nádi horgászatra, ahol a precíz működés elengedhetetlen adobe photoshop 7 kostenlos downloaden deutsch.

 

 

Cikkszám Méret Csapágy Áttétel Zsinórkapacitás Súly
L1347-250 50 4+1 4,9:1 0,20 mm / 490 m 540 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Rapid match cast nyújtott dobos orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .