Lineaeffe – Rapid exec elsőfékes orsó

Rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező orsó a LINEA cégtől. Masszív, precíz szerkezete alkalmassá teszi akár a legnagyobb igénybevétellel járó pergetésre is. Emellett kiváló match és általános orsóként használhatjuk.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező orsó a LINEA cégtől. Masszív, precíz szerkezete alkalmassá teszi akár a legnagyobb igénybevétellel járó pergetésre is scratch to download. Emellett kiváló match és általános orsóként használhatjuk. A sima futást 6+1 golyóscsapágy biztosítja, a soklamellás precíziós fékrendszer pedig a zsinór egyenletes adagolását biztosítja a fárasztás során downloading from package sources has failed. Fém dobbal szerelt, a pótdob és a ház anyaga egyaránt grafit.

 

 

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték kostenlose online spiele ohne download. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében download calculator.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal apps für windows 10 herunterladen. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak microsoft office outlook 2010 for free. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került world in conflict kostenlos downloaden vollversion. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével Download ballergames for free chip. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.

További információk

Méret

1000, 2000, 3000, 4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Rapid exec elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .