Lineaeffe – Power carbon spiccbotok

Ritka az igazán erős és masszív karbon spiccbottal, a Linea Power Carbon spiccbot pontosan ilyen! Akár gumizás nélkül is bátran használható vele az ebben a kategóriában erősnek mondható, 0,16-0,18 mm-es monofil zsinór.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ritka az igazán erős és masszív karbon spiccbottal, a Linea Power Carbon spiccbot pontosan ilyen! Akár gumizás nélkül is bátran használható vele az ebben a kategóriában erősnek mondható, 0,16-0,18 mm-es monofil zsinór free mp4 player. Súlyelosztása optimális, hosszabb méretei is kényelmesen használhatóak. Alkalmas nád mellet vagy tökleveles vízen akár darabosabb pontyok zsákmányul ejtéséhez is Skip bo for pc free.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Szállítási méret Súly
L2519-140 4,00 m 4 117 cm 161 g
L2519-150 5,00 m 5 117 cm 282 g
L2519-160 6,00 m 6 117 cm 396 g

 

 

A CLC (Carbon Layer Construction) technológia lényege, hogy a modern karbon kompozitoknál használt anyagok úgynevezett anizotrop tulajdonságait aknázza ki herunterladen. Ennek lényege, hogy a botban található rétegek szálirányának variálásával az elkészült termék tulajdonságai pontosan a felhasználás során felmerülő igényekhez igazíthatók download sound for free. A CLC botok ezáltal maximálisan megfelelnek a horgászok álltál támasztott igényeknek.
Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen music offline. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot planetside 2 kostenlos downloaden.

További információk

Méret

4 méter, 5 méter, 6 méter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Power carbon spiccbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .