Lineaeffe – Power carbon spiccbotok

Ritka az igazán erős és masszív karbon spiccbottal, a Linea Power Carbon spiccbot pontosan ilyen! Akár gumizás nélkül is bátran használható vele az ebben a kategóriában erősnek mondható, 0,16-0,18 mm-es monofil zsinór.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ritka az igazán erős és masszív karbon spiccbottal, a Linea Power Carbon spiccbot pontosan ilyen! Akár gumizás nélkül is bátran használható vele az ebben a kategóriában erősnek mondható, 0,16-0,18 mm-es monofil zsinór. Súlyelosztása optimális, hosszabb méretei is kényelmesen használhatóak. Alkalmas nád mellet vagy tökleveles vízen akár darabosabb pontyok zsákmányul ejtéséhez is.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Szállítási méret Súly
L2519-140 4,00 m 4 117 cm 161 g
L2519-150 5,00 m 5 117 cm 282 g
L2519-160 6,00 m 6 117 cm 396 g

 

 

A CLC (Carbon Layer Construction) technológia lényege, hogy a modern karbon kompozitoknál használt anyagok úgynevezett anizotrop tulajdonságait aknázza ki. Ennek lényege, hogy a botban található rétegek szálirányának variálásával az elkészült termék tulajdonságai pontosan a felhasználás során felmerülő igényekhez igazíthatók. A CLC botok ezáltal maximálisan megfelelnek a horgászok álltál támasztott igényeknek.
Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.

További információk

Méret

4 méter, 5 méter, 6 méter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Power carbon spiccbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .