Lineaeffe – Aquarex Boss elsőfékes távdobó orsó

17,690 Ft

Az Aquarex Boss távdobó orsó már kinézetre is a minőséget kelti életre. Minden tekintetben megfelel a mai kor szigorú elvárásainak, fémből készült dob és pótdob, fém hajtókar és nagyméretű, kényelmes fogást biztosító markolat, kiegyensúlyozott rotor, precízen elhelyezett csapágyazás, szünetmentes visszaforgás-gátló, Worm Shaft dobemelés, sós víznek is ellenálló burkolat.

Elfogyott

Leírás

herunterladen

Az Aquarex Boss távdobó orsó már kinézetre is a minőséget kelti életre. Minden tekintetben megfelel a mai kor szigorú elvárásainak, fémből készült dob és pótdob, fém hajtókar és nagyméretű, kényelmes fogást biztosító markolat, kiegyensúlyozott rotor, precízen elhelyezett csapágyazás, szünetmentes visszaforgás-gátló, Worm Shaft dobemelés, sós víznek is ellenálló burkolat no limits 2 roller coasters. Ajánljuk: széles körben alkalmazható orsó, a hagyományos fenekező horgászaton át a távdobó bojlis technikán kersztül akár spod, marker használatához is Download dj samples for free.

 

 

Cikkszám Méret Csapágy Áttétel Zsinórkapacitás Súly
L1346-170 70 4 4,1:1 0,40 mm / 345 m 740 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lineaeffe – Aquarex Boss elsőfékes távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .