KKarp – Punisher Long distance bojlis bot

46,700 Ft

A K-KARP PUNISHER bot egy ikon a K-KARP botok között. Első osztályú SiC Seaguide gyűrűkkel látták el, melyek abszolút fonott zsinór barátok. Az agresszív név PUNISHER (Megtorló) is azt sugallja, hogy egy progresszív karakterisztikájú parabolikus akciójú botról van szó, mely a bot kezelésének, a hal fárasztásának érzését a luxus kategóriába emeli.

 

Elfogyott

Cikkszám: 158-92-390 Kategóriák: ,

Leírás

A K-KARP PUNISHER bot egy ikon a K-KARP botok között. Első osztályú SiC Seaguide gyűrűkkel látták el, melyek abszolút fonott zsinór barátok 4 elements game for free. Az agresszív név PUNISHER (Megtorló) is azt sugallja, hogy egy progresszív karakterisztikájú parabolikus akciójú botról van szó, mely a bot kezelésének, a hal fárasztásának érzését a luxus kategóriába emeli intro kostenlos downloaden.

 

Másfelől a kinézete is egyedülálló, ha megnézzük a lézer gravírozott botvég dugót, a prémium minőségű EVA nyelet, vagy a matt – nem festett – bottestet, amiben szabad szemmel láthatók a carbon szálak Download youtube music. A kisebb bot első gyűrűje 40 mm, míg a nagyobb bot első gyűrűje 50 mm átmérőjű.

 

158-92-390|3,50 lb|3,96 m|205 cm

További információk

Hossz

360cm, 390cm

Dobósúly

3lb, 3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Punisher Long distance bojlis bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .